Karjalohjan Permapiirin 1. tapaaminen Iso-orvokkiniityllä 12.8.2023

mennessä | 20.07.2023 | Erkki Pöytäniemi, Iso-orvokkiniitty, Marja Nuora, Tapahtumat

Tervetuloa Iso-orvokkiniitylle ensimmäiseen Karjalohjan Permakulttuuriopintopiirin kokoontumiseen!

Kutsumme kaikki lähiseudun permakulttuurista kiinnostuneet aloittamaan opintopiirin Iso-orvokkiniitylle 12.8.2023 klo 14-16.
Halukkaat voivat jäädä saunaan jatkamaan pohdintoja. Kahvia ja teetä keitetään talon puolesta, muuten syödään nyyttäriperiaatteella.

Karjalohjalla, Sammatissa ja lähiympäristössä asuu runsaasti kestävän elämäntavan teemoista kiinnostuneita ihmisiä. Siksi haluammekin kutsua niitä, joita permakulttuuri kiinnostaa, aloittamaan Karjalohjan Permakulttuuriopintopiirin.

Alustava ajatus on, että piiri voisi kokoontua kuukausittain vaihtuvissa paikoissa ja vaihtuvin teemoin. Tarkemmin toiminta tietenkin muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan.

Iso-orvokkiniitty on Marja Nuoran ja Erkki Pöytäniemen vuodesta 2014 kehittämä permakulttuurin inspiroima pien- ja kotitila, jossa on toteutettu permakulttuuria monipuolisesti. Iso-orvokkiniitty hyväksyttiin LAND ( permakulttuurin mallitila) keskukseksi 2022. 

Ensimmäisessä tapaamisessa voitaisiin tutustua Iso-orvokkiniittyyn permakulttuurin näkökulmasta ja pohtia opintopiirin jatkoa.

Ilmoittautuminen osoitteeseen info [ät] iso-orvokkiniitty.fi