PermaPuheet osa 1: Permakulttuurin perusteet 25.02.21 klo 18

mennessä | 20.02.2021 | Arkisto, Lotta Laaksonen, Tapahtumat

PermaPuheet osa 1: Permakulttuurin perusteet 25.02.21 klo 18

Suomen Permakulttuuriyhdistys järjestää kuusiosaisen sarjan verkkoluentoja: PermaPuheet! Luentosarja on maksuton yhdistyksen jäsenille ja kaikki jäsenet saavat linkin luennoille automaattisesti. Jäsenyys kannattaa! Jos et halua liittyä jäseneksi, voit ostaa pääsyn seuraavan viikon luennolle verkkokaupastamme.

Sarja alkaa torstaina 25. helmikuuta klo 18 aiheella Permakulttuurin perusteet. Luennoitsijana toimii Lotta Laaksonen. Luennolla käsitellään permakulttuuria aivan sen perusteista alkaen: sen etiikka ja periaatteet, sekä myös esimerkkejä erilaisista tekniikoista ja suunnittelumenetelmistä. Luento on suomeksi.

Voit seurata luentoa Youtuben kautta ja esittää kysymyksiä ja kommentteja luennon aikana chatin kautta. Voit katsoa luennon myös myöhemmin, tällöin tietysti ilman vuorovaikutusmahdollisuutta. Luento jää katsottavaksesi myös jatkossa, joten voit palata siihen halutessasi.

Lähetämme linkin luentoon sähköpostiisi torstaina 25.2. iltapäivällä, joten tarkkaile postilaatikkoasi ja tarkista myös roskaposti! Jos linkki ei saavu klo 17.30 mennessä, ota yhteyttä meihin: info [at] permakulttuuri [dot] fi.

Lisätietoa Lotasta:

Lotta on pitkän linjan permakulttuurikouluttaja, jolla on myös oma permakulttuuritila Paraisilla.

Lotta kertoo itsestään näin: ”Olen ympäristö- ja ihmisoikeusaktivisti. Minusta suurimpia ongelmia maailmassa on tällä hetkellä monokulttuuri ja sitä seuraava laji- ja biodiversiteettikato. Sen lisäksi, että pyrin aktiivisesti vaikuttamaan asioihin mm aloitteilla ja kirjoituksilla, tähtään itse mahdollisimman ekologiseen elämäntapaan ja myös opetan erilaisia taitoja, kuten permakulttuuria. Ympäristöasioiden pitäisi olla tärkein prioriteetti päätöksiä tehtäessä.”

Verkkoluento
Finland

20.02.2021 – 14:21