PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! – Lumia Huhdanpää – Permakulttuurin perusteet

mennessä | 29.12.2022 | Arkisto, Tapahtumat

PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! - Lumia Huhdanpää - Permakulttuurin perusteet

Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää tänäkin keväänä sarjan verkkoluentoja ja keskustelutilaisuuksia: PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! PermaPuheet ovat ennemminkin esityksiä/luentoja ja Ihan Pihalla! -sessiot interaktiivisia keskustelutilaisuuksia. Tule kuulolle, oppimaan, keskustelemaan!

Luentosarja on maksuton yhdistyksen jäsenille. Jäsenyys kannattaa! Liity mukaan: http://permakulttuuri.fi/liity-jaseneksi

Sarja alkaa PermaPuheella 20.1. klo 18.30 aiheella Permakulttuurin perusteet, luennoitsijana on Lumia Huhdanpää. Luento on suomeksi.
Jäsenet saavat linkin kulloiseenkin iltaan torstaipäivän mittaan sähköpostilla, linkki löytyy myös Slackista. Jos linkkiä ei löydy s-postista, tarkasta roskaposti! Jos viesti löytyy sieltä, siirrä se inboxiin ja lisää lähettäjä info@permakulttuuri.fi osoitekirjaasi!

Lisää tietoa luennosta & luennoitsijasta:
Mitä permakulttuuri on? Etsitään ja kuullaan tähän kysymykseen vastauksia, tutustutaan permakulttuurin eettiseen pohjaan, periaatteisiin ja suunnittelumenetelmiin sekä mietitään, miten permakulttuuria voi käyttää omassa arjessa kestävämmän elämäntavan rakentamiseen maalla ja kaupungissa.

Lumia Huhdanpää on kotitila Beyond Buckthornsin "pääpuutarhuri", permakulttuuriyhdistyksen aktiivi ja aloitteleva permakulttuurikouluttaja.

Lue lisää PermaPuheista ja Ihan Pihalla! -sessioista: https://www.permakulttuuri.fi/ajankohtaista/permapuheet-vol2-ihan-pihal…

https://www.facebook.com/events/233430788925494/

https://www.facebook.com/events/233430788925494/

Suomen Permakulttuuriydistys RY
Online
Finland


08.01.2022 – 17:51