Viimeiset päivät hankkia liput permakulttuurifestareille!

mennessä | 08.07.2022 | Arkisto, Uncategorized

Päivitys: Lipunmyynti on päättynyt! Voit kysellä lippuja Facebook-tapahtumastamme, jos joku lipun hankkinut joutuukin perumaan tulonsa. Lippuja ei ole myytävänä ”ovella”!

Pohjoismaisen permakulttuurifestarin valmisteluloppukiri on meneillään ja odotettu ohjelma-aikataulukin alkaa olla valmis! Nyt ei ole enää mitään esteitä lipun hankintaan, ja se kannattaakin hankkia pian, sillä lippukauppa sulkeutuu 21.7!

Festareilla opit uutta, nautit hyvästä ruuasta, tutustut Kurjen ekokylään, tapaat uusia ja vanhoja ystäviä ja pääset inspiroitumaan permakulttuurista taas uudelleen! Ei kannata missata tätä, sillä seuraavan kerran nämä festarit järjestetään Suomessa aikaisintaan 2027

Nähdään Vesilahdella!

**

The preparations for the Nordic Permaculture Festival are well underway and the long awaited program schedule is also starting to be ready! Now there are no longer any obstacles to purchasing a ticket, and it is worth getting it soon, because the ticket shop closes on July 21st!

At the festival you learn new things, enjoy good food, get to know the Kurki eco-village, meet new and old friends and get inspired by permaculture all over again! You shouldn’t miss this, because the next time this festival will be held in Finland is 2027 at the earliest

See you in Vesilahti!

08.07.2022 – 10:17