Ajankohtaista

Tule mukaan festaritiimiin! Join the festival team!

Tule mukaan tekemään ensi kesän permakulttuurifestareita! Festarit järjestetään suurilta osin vapaaehtoisvoimin. Nyt on aika ryhtyä tositoimiin ja ilmoittautua mukaan, jos haluat tehdä töitä ja vaikuttaa siihen, millaiset festarit meille tulee!** Come join us in creating next summer's permaculture festival! The festival is based on volunteer work. Now is the time to take real action and sign up, if you want to work and have a say in what kind of festival we’ll have!

Slackin käyttövinkkejä Permakulttuuriyhdistyksen jäsenille

Slack on Suomen Permakulttuuriyhdistyksen viestintäkanava numero yksi. Tällä alustalla jäsenet voivat verkostoitua, keskustella ja mikä tärkeintä osallistua yhdistyksen toimintaan. Suomen Permakuulttuuriyhdistys tavoittelee avoimuutta, mitä avoin viestintä Slackissa tukee. Jokainen jäsen on tervetullut keskusteluun: avaamaan keskusteluja, osallistumaan niihin sekä osallistumaan yhdistyksen sosiokraattisten piirien toimintaan. (English version in the details)

Verkkosivumme on nyt monikielinen

Viestintäpiirillä on ilo tiedottaa että pysyvät osat verkkosivuistamme ovat nyt saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ei-suomea puhuvat voivat nyt helpommin saada tietoa Suomen Permakulttuuriyhdistyksestä.

Camilla Grankull teki suurimman osan käännöksistä ja Dominik Jais hoiti teknillisen puolen sivuston rakentamisessa. Viestintäpiiri auttoi käännöstöissä.

PermaPuheet innosti, opetti ja ilahdutti

Koronarajoitusten jatkuessa alkuvuonna 2021 yhdistyksen viestintäpiiri ideoi PermaPuheet, eli sarjan verkkoluentoja ja -keskusteluja, joihin oli helppo ja mukava osallistua kotoa käsin. Luentoja pidettiin helmikuun lopusta alkaen aina torstaisin ensin kuuden sarja ja perään vielä toiset kuusi, joten koko keväälle ohjelmaa. Itse osallistuin kaikkiin kahteentoista luentoon ja täytyy sanoa, että monipuoliset aiheet ja luennot olivat todella inspiroivia, plus niistä oppi vaikka mitä!

Suomen Permakulttuuriyhdistys ry:n kevätkokous 2021

Suomen Permakulttuuriyhdistyksen 2021 kevätkokous vietettiin jälleen koronatilanteen vuoksi etätapaamisena verkossa 3. kesäkuuta. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Lumia Huhdanpää-Jais, yhdistyksen taloudenhoitaja. Hän selvitti kokoukselle, että toimintakertomus ja kirjanpito ovat tarkastettu toiminnantarkastaja Lotta Laaksosen toimesta, ja ovat kunnossa ja lain mukaiset. Vuoden 2020 hallitus vapautettiin vastuusta ja virallinen osuus kokouksesta päätettiin.