Permakulttuuria kotipihaan! -verkkokurssi tammikuussa 2024

mennessä | 16.11.2023 | Henna Jämsä, Kurssit ja koulutus, Uusi Tapahtuma

Permakulttuuri on ekologiaan perustuva kokonaisvaltainen suunnittelumenetelmä, jossa mallia otetaan luonnon omista prosesseista. Sen avulla voi suunnitella kestäviä järjestelmiä puutarhoihin, ihmisyhteisöihin tai vaikkapa talousjärjestelmiin liittyen. 

Tällä kurssilla tutustut permakulttuurin etiikkaan, periaatteisiin ja suunnittelutyökaluihin ja sovellat niiden käyttöä kotipuutarhassa. Kotipuutarha voi tässä tapauksessa olla mitä vaan hehtaaripihasta parvekeruukkuihin. 

Kuuden luentokerran aikana puhumme mm. kateviljelystä, kumppanuuskasveista, erilaisista kompostointimenetelmistä, monivuotisista vihanneksista ja syötävästä metsäpuutarhasta. 
Kurssilla saat myös vinkkejä syventävään kirjallisuuteen ja linkkejä nettisivuille omatoimista jatko-opiskelua varten. 

Tämä on opettajan ohjaama verkkokurssi, jossa opetus tapahtuu reaaliaikaisesti Zoom-alustalla. reaaliaikaista opetusta ei tallenneta.

Espoon Työväenopisto

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen pe 17.11.2023 klo 00:00 alkaen: https://ilmonet.fi/course/E241285

Hinta: Kevät 30,00 €

Alennus: Työttömyysalennus 50%

Opettaja: Henna Jämsä

Opetuskieli: suomi

PDC kurssilla Virossa

PDC kurssilla Virossa

PDC kurssi Virossa, © Henna Jämsä 9.–20. syyskuuta 2023 järjestettiin Viron ensimmäinen PDC-kurssi. Kurssin järjesti Viron permakulttuuriyhdistys (Eesti Permakultuuriühing). PDC on 72 tunnin mittainen kansainvälisesti sertifioitu permakulttuurisuunnittelukurssi, jota...