PermaPuheet alkavat! Plus yhteistyökuulumisia ja permakulttuurin historiaa

Permakulttuuriterveiset talven keskelle! Yhdistyksessä ei ole laiskoteltu sydäntalvellakaan, vaan tehty ja tulossa on vaikka ja mitä! Ilolla esittelemme online-luentosarjan PermaPuheet, joka alkaa jo ensi viikon torstaina 25.2. Monipuolisilla luennoilla käydään läpi mielenkiintoisia permakulttuurin teemoja viikottain (there are also lectures in English!). Jos et ole vielä jäsen, niin nyt kannattaa liittyä, sillä koko sarja on jäsenille maksuton!

Esittelemme myös toisen uuden jäsenedun, Permaculture Works -lehden, joka on nyt saatavissa myös Suomessa verkkokaupassamme digitaalisena versiona - ja jäsenet saavat vuosittain uusimman numeron maksutta s-postiinsa! Lisäksi uutiskirjeessä: ensimmäinen osa juttusarjasta Mitä permakulttuuri on, sekä esittelyssä Kurjen ekokylä.

Hauskoja hetkiä uutiskirjeen parissa, ja kuulemiin PermaPuheissa!

Ajankohtaista

Permapuheet 2021

Permapuheet 2021
Koska koronarajoitukset jatkuvat yhä, viestintäpiiri ideoi seuraavaa: Suomen Permakulttuuriyhdistys järjestää sarjan verkkoluentoja ja -keskusteluja, joihin on helppo ja mukava osallistua kotoa käsin! PermaPuheet -nimellä kulkeva luentosarja alkaa torstaina 25. helmikuuta 2021 klo 18.00. Tervetuloa!

Permaculture Works -lehti nyt saatavana Suomessa!

Permaculture Works Magazine
Iloinen ilmoitusasia jäsenillemme ja kaikille permakulttuuriharrastajille Suomessa: Suomen Permakulttuuriyhdistys on aloittanut yhteistyön Yhdistyneen kuningaskunnan permakulttuuriyhdistyksen, UK Permaculture Associationin kanssa permakulttuurilehtiasiossa! Nyt, kun liityt jäseneksi, saat (noin kuukauden sisään) sähköisen kopion uusimmasta Permaculture Works -lehdestä sähköpostiisi ilman lisäkustannuksia. 

Permakulttuurin historia (Mitä permakulttuuri on, osa 1)

Punaherukat, kuva Beyond Buckthorns
Yhdistyksen viestintäpiiri työskentelee juttusarjan parissa, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa permakulttuurista suomen kielellä yleisen aiheen "Mitä permakulttuuri on?" alla. Tässä osa 1 otsikolla Permakulttuurin historia! Permakulttuurin juuret ovat maanviljelyssä. Permakulttuuri syntyi yhdistelmänä perinteisistä käytännöistä ja innovatiivisista ideoista, jossa yhdistettiin ikivanha tieto modernin tieteen menetelmiin.
Tapahtumat
Jäsenten projektit

Kurjen ekokyläyhdistys ry

Kurjen ekokyläyhdistys ry

Kurjen ekokyläyhdistys ry edistää osana muuta toimintaansa luonnon monimuotoisuuden ja kestävän elämäntavan vahvistamista muun muassa permakulttuurin periaatteiden mukaisesti. Käytännössä toiminta toteutuu Kurjen ekokylässä. Mukana toiminnassa ovat asiasta kiinnostuneet ekokyläläiset sekä ekokyläyhdistyksen toteuttamien ESC (Euroopan solidaarisuusjoukot)-vapaaehtoishankkeiden nuoret, joille osana projektia opastetaan permakulttuuria.