Tulossa: PermaPuheet & Ihan Pihalla!

Tervetuloa permakulttuuriyhdistyksen uutiskirjeen pariin! Yhdistyksen vuosi pyörähtääkin tänä vuonna vauhdikkaasti liikkeelle, kun PermaPuheet vol 2 & Ihan Pihalla! -verkkoluento- ja keskustelusarja alkaa jo tällä viikolla. Tule kuulolle, oppimaan, keskustelemaan – vielä ehdit jäseneksi, jos et ole jo! Myös elokuisten permakultttuurifestareiden tekeminen jatkuu ja festaritiimiin mahtuu vielä mukaan. Lisäksi muitakin mielenkiintoisia kursseja on tulossa. Jäsenesittelyssä meillä on Hennan kotipiha Turussa.Hyviä lukuhetkiä uutiskirjeen parissa toivottaa yhdistyksen viestintäpiiri!

Ajankohtaista

PermaPuheet vol2 & Ihan Pihalla!

PermaPuheet vol2 & Ihan Pihalla!
Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää tänäkin keväänä sarjan verkkoluentoja ja keskustelutilaisuuksia: PermaPuheet vol 2 & Ihan Pihalla! PermaPuheet ovat ennemminkin esityksiä/luentoja ja Ihan Pihalla! -sessiot interaktiivisia keskustelu- ja kyselytilaisuuksia. Tule kuulolle, oppimaan, keskustelemaan!

Tule mukaan festaritiimiin! Join the festival team!

Tule mukaan festaritiimiin! Join the festival team!
Tule mukaan tekemään ensi kesän permakulttuurifestareita! Festarit järjestetään suurilta osin vapaaehtoisvoimin. Nyt on aika ryhtyä tositoimiin ja ilmoittautua mukaan, jos haluat tehdä töitä ja vaikuttaa siihen, millaiset festarit meille tulee!** Come join us in creating next summer's permaculture festival! The festival is based on volunteer work. Now is the time to take real action and sign up, if you want to work and have a say in what kind of festival we’ll have!
Tapahtumat

Permaculture Design Course (PDC)

Beyond Buckthorns’ Lumia and Dominik invite you to their first PDC at their homestead. The PDC, permaculture design certificate course, is a 72 hour course spread over 13 days that will cover all aspects of permaculture, giving you a wide understanding of what permaculture is and how to use it in your own life.
Päiväys
-
Osoite

Beyond Buckthorns
Kuisemantie 150
Pälkäne 36660
Suomi

Jäsenten projektit

Hennan kotipiha

Hennan kotipiha

Hennan kotipiha on lähellä Turun keskustaa oleva rintamamiestalon piha, jossa jokainen neliömetri yritetään valjastaa hyötykäyttöön. Nurmikon sijaan pihalla kasvaa monivuotisia hyötykasveja hedelmäpuista yrtteihin ja luonnon monimuotoisuutta tukevia kasveja suositaan. Pihasta ovat löytäneet kodin myös kanat, mehiläiset ja sienipölkyt. Tavoitteena on helppohoitoinen puutarha, joka tuottaa monipuolista syötävää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ja jossa viihtyvät ihmisten lisäksi myös kaikenlaiset ötökät ja maaperän sienirihmastot. Avainsanoina ovat kaiken kierrätys ja omavaraisuus.