Vapputervehdys, kevättapaaminen Karjalohjalla ja festarit

Hyvää vappua ja kansainvälistä permakulttuuripäivää!

Tiesitkö, että toukokuun ensimmäinen sunnuntai on kansainvälinen permakulttuuripäivä? Kyllä vain, ja tänä vuonna sitä on mukava viettää vapun vierellä. Monien pihoilla on tänä vappuna vielä lunta, mutta kyllä se kevät sieltä vielä tulee, ihan varmasti!

Kevättapahtumassa Karjalohjalla 21.5. toivotaan että voimme osallistua ohjelmaan ulkosalla jo ilman pilkkihaalareita. Luvassa on mm. piirien tapaamiset, virallinen kevätkokous, luento jatkuvasta metsänhoidosta ja Iso-Orvokkiniityn tilan LAND-sertifiointi.

Myös festarityö etenee vauhdilla - liput ovat myynnissä nyt! Lue kuulumiset ja tule mukaan!

Hyvää vappua ja toivottavasti nähdään Karjalohjalla ja Vesilahdella!

Toivottelee Suomen permakulttuuriyhdistyksen viestintäpiiri

 

Huom!

Please support the permacultureassociation in Leeds, West Yorkshire, United Kingdom with their campaign "Help Today - Buy a First Aid Kit for Ukraine"

Ajankohtaista

Kevätkokous 2022

(for English please open the full content) Tervetuloa Karjalohjalle Suomen permakulttuuriyhdistyksen kevättapaamiseen! Ohjelmassa on luvassa eri työskentelypiirien tapaamiset, joihin kaikki ovat tervetulleita tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Piireihin voi kuulua kuka tahansa jäsen, ja niihin voi sitoutua niin paljon tai vähän kuin haluaa. Virallisen yhdistyksen kevätkokouksen ja lounaan jälkeen paikallinen metsänhoitaja Jussi Saarinen puhuu jatkuvan kasvatuksen metsänhoidosta, jonka jälkeen siirrymme Iso-orvokkiniityn permakulttuuritilalle. Tilalla pidetään esittelykierros, jonka aikana tila myös LAND-arvioidaan. Pidämme siellä myös taimienvaihtoa, ota siis taimia mukaan! Tervetuloa!

Nordic Permaculture Festival - liput myynnissä nyt!

Nordic Permaculture Festival

Olethan huomannut, että Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää yhdessä Kurjen ekokylän kanssa Nordic Permaculture Festivalin, eli pohjoismaiset permakulttuurifestarit elokuussa, 4.-7.8. Vesilahdella? Nordic Permaculture Festival on pohjoismaissa kiertävä, vuosittain (vuodesta 2011) järjestettävä permakulttuurin ja kestävän elämäntavan festivaali, joka saapuu nyt toista kertaa Suomeen ja kerää kokoon lähemmäs parisataa permakulttuurin ystävää Suomesta, muista Pohjoismaista ja Baltiasta.

Tapahtumat

Permaculture Design Course (PDC)

Beyond Buckthorns’ Lumia and Dominik invite you to their first PDC at their homestead. The PDC, permaculture design certificate course, is a 72 hour course spread over 13 days that will cover all aspects of permaculture, giving you a wide understanding of what permaculture is and how to use it in your own life.
Päiväys
-
Osoite

Beyond Buckthorns
Kuisemantie 150
Pälkäne 36660
Suomi

Jäsenten projektit

Villa Manuela

Villa Manuela

Tehtyämme vapaaehtoistöitä ympäri Eurooppaa oppien viljelystä ja ympäristöä kunnioittavasta elämästä, tulimme takaisin kotiin hankkiaksemme hylätyn tilan. Korjaamme taloa käsin ja palautamme tilan vihreyttä samalla ottaen ensimmäisiä askeleitamme permakulttuurin parissa. Tavoitteenamme on elää sopusoinnussa ympäristön ja itsemme kanssa, hidasta luonnollista elämää.