Videokilpailu ja kesätapaaminen

Tervetuloa Permakulttuuriyhdistyksen kesän uutiskirjeen pariin!

Kuinka kesäsi on sujunut? Onko puutarhassa tai parvekkeella kasvamassa jotakin hyvää sinulle tai pörriäisille? Kasvien kanssa puuhailun ohessa myös yhdistyksellä on muutamia kesäaktiviteettejä tarjolla – ota ainakin osaa videokilpailuumme, joka on helppo ja hauska tapa osallistua permakulttuuritietoisuuden levittämiseen Suomessa. Anna siis luovuudelle valta ja osallistu! Tulossa on myös yhdistyksen kesäjuhla Espoossa heinäkuun lopulla. Tervetuloa!

Olemme siirtäneet uutiskirjeen lähettämisen samalle alustalle uuden verkkosivumme kanssa, joten jos kirje näyttää erilaiselta, syy on tässä.

Paljon iloa kirjeen parissa ja näkemisiin Espoossa!

Suomen Permakulttuuriyhdistyksen viestintäpiiri

Ajankohtaista

Mitä on Permakulttuuri? -videokilpailu

Puutarhamme kukoistavat ja toteutamme kukin omia permakulttuurisuunnitelmiamme. Nyt on hyvä aika voittaa Aranyan kirja “Permaculture Design - a step-by-step Guide”:

Kuvaa maksimissaan 60 sekunnin mittainen video, jossa vastaat omasta näkökulmastasi kysymykseen "mitä on permakulttuuri?" Lataa video valitsemaasi palveluun, kuten Youtube / Vimeo / Facebook tms. ja lähetä meille siihen linkki nettisivuillamme olevan lomakkeen avulla: https://www.permakulttuuri.fi/video-kilpailu 

Tapahtumat

Kesätapaaminen

Päiväys
bis
Tervetuloa Suomen Permakulttuuriyhdistyksen kesätapaamiseen lauantaina 25. heinäkuuta Espooseen, Lillklobbiin Luvassa on mukava päivä permakulttuurin parissa. Tervetuloa!
Jäsenten projektit

Yrttimäki

Permakulttuurinen yrtti-, vihannes- ja opetustila. Rakennamme parhaillaan puulaidun- ja metsäpuutarha-aluetta. Tilalla on myös eläimiä: kanoja, ankkoja ja kaneja, jotka toimivat osana permakulttuurista ympäristöä. Järjestämme laajasti permakulttuuri- ja muita kursseja.
Yrttimäki