Videokilpailu ja kesätapaaminen

Tervetuloa Permakulttuuriyhdistyksen kesän uutiskirjeen pariin!

Kuinka kesäsi on sujunut? Onko puutarhassa tai parvekkeella kasvamassa jotakin hyvää sinulle tai pörriäisille? Kasvien kanssa puuhailun ohessa myös yhdistyksellä on muutamia kesäaktiviteettejä tarjolla – ota ainakin osaa videokilpailuumme, joka on helppo ja hauska tapa osallistua permakulttuuritietoisuuden levittämiseen Suomessa. Anna siis luovuudelle valta ja osallistu! Tulossa on myös yhdistyksen kesäjuhla Espoossa heinäkuun lopulla. Tervetuloa!

Olemme siirtäneet uutiskirjeen lähettämisen samalle alustalle uuden verkkosivumme kanssa, joten jos kirje näyttää erilaiselta, syy on tässä.

Paljon iloa kirjeen parissa ja näkemisiin Espoossa!

Suomen Permakulttuuriyhdistyksen viestintäpiiri

Ajankohtaista
Tapahtumat

Kesätapaaminen

Tervetuloa Suomen Permakulttuuriyhdistyksen kesätapaamiseen lauantaina 25. heinäkuuta Espooseen, Lillklobbiin Luvassa on mukava päivä permakulttuurin parissa. Tervetuloa!
Päiväys
-
Osoite

Lillklobb Permaculture
Nuijalantie 9
Espoo 02630
Suomi

Jäsenten projektit

Yrttimäki

Yrttimäki
Permakulttuurinen yrtti-, vihannes- ja opetustila. Rakennamme parhaillaan puulaidun- ja metsäpuutarha-aluetta. Tilalla on myös eläimiä: kanoja, ankkoja ja kaneja, jotka toimivat osana permakulttuurista ympäristöä. Järjestämme laajasti permakulttuuri- ja muita kursseja.