Keskustelutilaisuus PDC:stä Koroisten kylätalolla

mennessä | 20.10.2023 | Koroinen, Tapahtumat, Turun opintopiiri

Keskustelutilaisuus PDC:stä sunnuntain 5.11. Koroisten kylätalolla, Turussa


Tapahtuman kieli: Suomi

Tapahtuman kuvaus: Turun Permispiiri kokoontuu Koroisilla jälleen sunnuntaina 5.11. klo 12-16. Aiheena seuraavassa kokoontumisessa on permakulttuurin suunnittelukurssi eli PDC (Permaculture Design Certificate).

PDC on vähintään 72 opetustunnin mittainen syväsukellus permakulttuurin suunnitteluperiaatteisiin ja -työkaluihin. Kurssilla opitaan kestävää elämäntapaa ja ympäristösuunnittelua kokonaisvaltaisesti. Se perustuu kansainvälisesti hyväksyttyyn opintosuunnitelmaan.

Permispiiri kutsuu yhteen kaikki PDC:n jo käyneet sekä siitä kiinnostuneet. Tapaaminen on oiva mahdollisuus jakaa ja vertailla omia kokemuksiaan sekä oppia kurssista lisää. Kokemuksien jakaminen tapahtuu vapaamuotoisesti soljuen. Aloitamme kartoittamalla, minkälaisia kokemuksia osallistujilta löytyy sekä näiden kokemuksien alustuksella. Alustusten jälkeen katsomme mihin keskustelu meidät vie. Aikaa kysymyksille jätetään reilusti.

Paikalle on lupautunut ainakin Koroisilla järjestettyihin kursseihin (2011 & 2017) osallistuneita sekä jälkimmäisellä kurssilla opettaneitakin. Mukaan toivotaan ja kutsutaan muutkin PDC-kurssin tavalla tai toisella kokeneet! Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan voi ottaa kuvia tai lyhyen diaesityksen oman alustuksen tueksi.

Tervetuloa siis mukaan Koroisten Kahvilalle (Koroistentie 2) marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina 5.11. klo 12-16! Kahvila on tapaamisen ajan auki ja sen antimista voi omakustanteisesti nauttia.

Kuva: Leigh Blackall
Tapahtuman järjestäjä: Elävän Kulttuurin Koroinen / Permispiiri
Tapahtuman sijainti: Elävän Kulttuurin Koroinen
Tapahtuma-aika: 5.11. klo 12-16
Hinta: Maksuton
Opettaja(t): Tapahtuma perustuu vertaisoppimiseen