Permakulttuurin johdantokurssi 4.-5.5.2024

mennessä | 20.04.2024 | Suvi Tiihonen, Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan resurssiviisaaseen ja luonnon monimuotoisuutta lisäävään permakulttuuriin. Permakulttuurissa on kyse monipuolisesta, luonnon prosesseja jäljittelevästä suunnittelufilosofiasta ja -työkalusta, jonka avulla voi luoda mahdollisimman tarkoituksenmukaisia ja kestäviä ratkaisuja mm. ruoan- ja energiantuotantoon, asumiseen ja yhteiskuntasuunnitteluun – niin pienessä kuin suuremmassakin mittakaavassa.

Tällä johdantokurssilla opit permakulttuurin perusteet sekä teorian että käytännön tasolla. Kumpikin kurssipäivä sisältää käytännön harjoituksia Keuruun Ekokylän ympäristössä ja puutarhassa. Pääset myös perehtymään paikan tähänastisiin permakulttuurisuunnitelmiin ja -toteutuksiin.

Kurssin ohjaavat permakulttuurisuunnittelija ja -kouluttaja, yhteisöpedagogi (AMK) ja itseoppinut luomupuutarhuri Suvi Tiihonen sekä permakulttuurin peruskurssin käynyt, kokenut puutarhatyön ohjaaja ja itseoppinut luomupuutarhuri Fanny Torro.

Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet, valokuvausvälineen (puhelin riittää hyvin), säänmukaisen ulkotyövaatetuksen ja -käsineet sekä omat eväät (lounas + välipalat). Molempiin päiviin sisältyy tunnin mittainen lounastauko, tarjolla on luomuyrttiteetä koko päivän ajan. Lauantaina kurssipäivän jälkeen voi halutessaan vielä nauttia rantasaunan löylyistä (5 e / hlö).

Kurssilaisten on mahdollista majoittua Ekokylän tiloissa hintaan 20 e / 1 hh / yö, 15 e / 2–3 hh / hlö / yö, lattiamajoitus patjalla 10 e / hlö / yö + Ekokylän lakanat ja pyyhe 5 e / hlön. Majoitustarpeesta on sovittava etukäteen kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.

Aika: 4.-5.5.2024, la klo 10-17 & su klo 9-15
Paikka: Keuruun Ekokylä
Hinta: 31€
Ilmoittaudu viimeistään: 30.42024
https://uusi.opistopalvelut.fi/keuruu/fi/course/6071/
Tapahtuman järjestäjä – Organisation: Keuruun Seutuopisto
Tapahtuman sijainti: Keuruun Ekokylä
Tapahtuma-aika: 4.-5.5.2024
Opettaja(t): Suvi Tiihonen & Fanny Torro