Pirkanmaan Permakulttuuriopintopiiri aloittaa

mennessä | 26.07.2023 | Ajankohtainen, Tapahtumat

Lämpimästi tervetuloa Pirkanmaan Permakulttuuriopintopiirin ensimmäiseen tapaamiseen ideoimaan tulevaa toimintaa ja tutustumaan muihin aiheesta kiinnostuneisiin! Tapahtuma on avoin ja ilmainen kaikille permakultuurista kiinnostuneille, ja sen syntyä on ollut innoittamassa Turun Permispiiri.

Tämän ensimmäisen vertaisoppimiseen perustuvan opintopiirin avauksena ja keskustelun kipinäniskijänä on ennakkoon kuunneltavissa oleva Ulla-Maija Takkusen haastattelu puutarhuroinnista maanpalvelemisena (Teemu Syrjälän podcast-jakso löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=UBw7ILFtgqg). Ajatuksesi ja oivalluksesi aiheesta ovat kiinnostavia eli ota ne mukaasi vapaaseen keskusteluun. Voit tulla paikalle vaikket ennättäisi kuunnella kyseistä haastattelua, sillä ensitapaamisen pääpaino on opintopiirin toiminnan visioinnissa, viestinnässä ja tutustumisessa. 

Paikalle voi myös tulla osaksi aikaa, tilan ollessa varattuna klo 17-20.00. Sisäänkäynti on Piirun keskimmäisestä ovesta, rappusten yläpäästä. Tällä kertaa tila ei siis valitettavasti ole esteetön. 

Tulevista Pirkanmaan Permakulttuuripiireistä tiedotetaan tuonnempana! Lisätietoja ja toimintaan mukaan halutessassi kutsulinkki piirin Whatsup-ryhmään Lauralta: lunaluonnos@protonmail.com
Tapahtuman järjestäjä – Organisation: Pirkanmaan Permakulttuuriopintopiiri
Tapahtuman sijainti – Venue: Rakennuskulttuurikeskus Piiru, yläkerta (Uittajankatu 10, Tampere)
Tapahtuma-aika – Time of event: Ti 8.8.2023 Klo 17-20.00
Hinta – Price: Ilmainen/Vapaaehtoinen kolehti tilavuokran hyväksi