PermaPuheet – Erkki Pöytäniemi – Mehiläisempää mehiläishoitoa

mennessä | 08.04.2021 | Arkisto, Erkki Pöytäniemi, Tapahtumat

PermaPuheet - Erkki Pöytäniemi - Mehiläisempää mehiläishoitoa

PermaPuheet jatkuvat!
Luento-ilta torstaina 22.4. klo 18 on aiheella Mehiläisempää mehiläishoitoa ja opettajana Erkki Pöytäniemi.

Luennosta:
Mehiläisempää mehiläishoitoaIhminen on kautta aikojen ollut vuorovaikutuksessa mehiläisten kanssa, mutta onko mehiläinen kesy tai kotieläin? Mehiläispesässä on kymmeniätuhansia mehiläisiä mutta onko se vain yksi superorganismi? Tutustutaan mehiläisen historiaan, biologiaan ja käyttäytymiseen luonnossa ja pohditaan, mikä voisi olla mehiläisempää mehiläishoitoa, jossa otetaan huomioon myös permakulttuurin etiikka ja suunnitteluperiaatteet.

Opettajasta:
Erkki Pöytäniemi on agronomi ja toiminut koko aikuisikänsä luomun parissa. Nyt hän kehittää yhdessä Marja Nuoran kanssa Iso-orvokkiniityn permakulttuurista pientilaa, jossa heillä on ollut myös mehiläisiä 2014 lähtien mm ylälistapesissä. Erkki on pitänyt ”Mehiläisempää mehiläishoitoa” kursseja vuodesta 2015.

Pääsy on maksuton jäsenille. Jäsenyys kannattaa! Liity mukaan:
http://permakulttuuri.fi/liity-jaseneksi

Lue lisää PermaPuheista:
http://permakulttuuri.fi/ajank…/permapuheet-2021-jatkuvat

Linkki luennoille lähetetään luentopäivänä. Jotta se ei eksyisi roskapostiin, lisääthän s-postiosoitteen info [at] permakulttuuri [dot] fi osoitekirjaasi!
Linkki lähetetään kaikille jäsenille, jotka ovat liittyneet jäseneksi viimeistään luentoa edellisenä päivänä klo 24:00. Linkki löytyy aina myös Slackin #members-kanavalta.

https://www.facebook.com/events/818186645438252/

https://www.facebook.com/events/818186645438252/

Suomen Permakulttuuriydistys RY
online
Finland


08.04.2021 – 23:51