PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! – Marja Nuora – Johdatus sosiaaliseen permakulttuuriin

mennessä | 08.01.2022 | Arkisto, Marja Nuora, Tapahtumat

PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! - Marja Nuora - Johdatus sosiaaliseen permakulttuuriin

Suomen permakulttuuriyhdistys järjestää tänäkin keväänä sarjan verkkoluentoja ja keskustelutilaisuuksia: PermaPuheet vol.2 & Ihan Pihalla! PermaPuheet ovat ennemminkin esityksiä/luentoja ja Ihan Pihalla! -sessiot interaktiivisia keskustelutilaisuuksia. Tule kuulolle, oppimaan, keskustelemaan!

Luentosarja on maksuton yhdistyksen jäsenille. Jäsenyys kannattaa! Liity mukaan: http://permakulttuuri.fi/liity-jaseneksi

Seuraava PermaPuhe on 3.2. aiheella Johdatus sosiaaliseen permakulttuuriin, luennoitsijana on Marja Nuora. Luento on suomeksi.
Jäsenet saavat linkin kulloiseenkin iltaan torstaipäivän mittaan sähköpostilla, linkki löytyy myös Slackista. Jos linkkiä ei löydy s-postista, tarkasta roskaposti! Jos viesti löytyy sieltä, siirrä se inboxiin ja lisää lähettäjä info@permakulttuuri.fi osoitekirjaasi!

Lisää tietoa luennosta ja luennoitsijasta:
Marja kertoo permakulttuurin välineistä kestävämmän elämäntavan rakentamiseen niin henkilökohtaisella kuin yhteisölliselläkin tasolla. Kestävä tulevaisuus edellyttää kulttuurista muutosta, joka on mahdollista tehdä, kun siihen löydetään sopivat keinot. Maailmantilan voivottelun sijaan voimme tarttua toimeen paremman tulevaisuuden puolesta.

Marja Nuora on maisemasuunnittelija ja permakulturisti, joka suorittaa tällä hetkellä permakulttuuridiplomia. Hän asuu Karjalohjalla Iso-orvokkiniitty-permakulttuuritilalla yhdessä miehensä kanssa. Hänelle permakulttuuri on merkinnyt elämänmuutosta kohti omia eettisiä arvoja ja sitä myötä asuinympäristön ja ammatin vaihdosta. Samalla se on mahdollistanut innostavia ja merkityksellisiä tavoitteita ja haasteita elämässä.

Lue lisää PermaPuheista ja Ihan Pihalla! -sessioista: https://www.permakulttuuri.fi/ajankohtaista/permapuheet-vol2-ihan-pihal…

https://www.facebook.com/events/341644974627338/

https://www.facebook.com/events/341644974627338/

Suomen Permakulttuuriydistys RY
Online
Finland


08.01.2022 – 17:51