PermaPuheet – Lumia Huhdanpää – Siemenet talteen – perusteista käytäntöön

mennessä | 28.04.2021 | Arkisto, Uncategorized

PermaPuheet jatkuvat!

Luento-ilta torstaina 6.5 klo 18 on aiheella Siemenet talteen – perusteista käytäntöön ja opettajana Lumia Huhdanpää.

Luennosta:
Siementen kerääminen on hauskaa ja antoisaa! Tässä PermaPuheessa käydään läpi erilaisten siementen talteenottoa ja säilyttämistä. Saat vinkkejä, mistä kasveista on helppoa aloittaa, miten siemenet otetaan käytännössä talteen ja miten siemenet kannattaa säilyttää, jotta ne pysyvät hyvinä talven yli.

Opettajasta:
Lumia Huhdanpää-Jais on permakulttuurin harjoittaja ja kotipuutarhuri, josta on jännää ajatella, että siementen talteenotto ja kasvien lisääminen itse kerätyistä siemenistä on itse asiassa hyvinkin vallankumouksellinen teko.

Pääsy on maksuton jäsenille. Jäsenyys kannattaa! Liity mukaan:
http://permakulttuuri.fi/liity-jaseneksi

Lue lisää PermaPuheista:
http://permakulttuuri.fi/ajank…/permapuheet-2021-jatkuvat

Linkki luennoille lähetetään luentopäivänä. Jotta se ei eksyisi roskapostiin, lisääthän s-postiosoitteen info@permakulttuuri.fi osoitekirjaasi!
Linkki lähetetään kaikille jäsenille, jotka ovat liittyneet jäseneksi viimeistään luentoa edellisenä päivänä klo 24:00. Linkki löytyy aina myös Slackin #members-kanavalta.

https://www.facebook.com/events/494366031754942/

30.04.2021 – 19:31

Jurtan pystytystalkoot

Jurtan pystytystalkoot

Tervetuloa Lahdenperä ry:n talkoisiin Sastamalaan lauantaina 20.4. klo 11 alkaen. Talkoissa pystytetään yhdessä Hilja-jurtta, joka on yhdistyksen tapahtuma- ja kokoontumispaikka. Tervetuloa tutustumaan käytännössä kuinka perinteinen mongolialainen jurtta nousee ylös!...