Turun permakulttuuriopintopiiri aloittaa (jälleen) toiminnan!

mennessä | 12.03.2018 | Arkisto, Koroinen, Uncategorized

Picture

 
Turun permakulttuuriopintopiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 15 Turun Koroisilla. Koroisten kahvila on auki sunnuntaisin klo 12-16 eli kahvilassa voi käydä ensin lounaalla ja/tai kahvilla ja siirtyä sitten opintopiiriin.

Opintopiiri on avoin ja ilmainen kaikille permakulttuurista kiinnostuneille. Tarkoituksena on ideoida yhdessä toimintaa ja löytää tapoja oppia permakulttuurin etiikan ja periaatteiden mukaista elämää. Opintopiiri voi silloin tällöin kokoontua myös talkoiden merkeissä Koroisten ulkopuolella jäsenten maatiloilla tai pihoilla.

Ensimmäinen kokoontumiskertamme on 7.1.2017, jolloin perehdymme varttamiseen Tiina Nymanin ja Juha Ujulan opastuksella. Toisella kerralla helmikuussa pidetään varttamistyöpaja. Aihepiiriin voi halutessaan tutustua jo etukäteen kotona.

Opintopiirin toiminnasta tiedotetaan jatkossa sähköpostilistan ja Elävän Kulttuurin Koroinen ry:n Facebook-sivun kautta. Jos siis haluat pysyä kärryillä toiminnasta, tykkää sivusta ja seuraa sen tapahtumia. Sähköpostilistalle päästäksesi lähetä sähköpostia osoitteeseen hennajam(at)hotmail.com niin lisäämme sinut  listalle. Tervetuloa mukaan permakulttuurin opintopiiriin!
 

12.03.2018 – 00:00