Syötävä metsäpuutarha-kurssi

Syötävä metsäpuutarha-kurssi Laitilla

Kiinnostaako omavaraisempi ja ekologisempi ruoantuotanto takapihalla, kesämökillä tai pellolla? Haluatko oppia tietoja ja taitoja oman metsäpuutarhan perustamista varten?

Syötävä metsäpuutarha-kurssilla opit miten metsäpuutarha suunnitellaan, miten ruokaatuottavia puita, -pensaita ja monivuotisia hyötykasveja kasvatetaan, millaiset lajit Suomessa nykyään menestyvät ja miten niitä hoidetaan. Saat inspiraatiota ja käytännön vinkkejä oman syötävän maiseman luomiseen.

Kurssi sisältää etäluennon(!) pe 12.6. klo 17.30-19 sekä la 13.6. klo 11-15 tutustumisen kymmenkesäiseen syötävään metsäpuutarhaan ja pähkinöiden koeviljelyyn Laitilassa Joel Rosenbergin tiluksilla. Paikan päällä on tarjolla kurssiin sisältyvä lounas. Otamme kurssille vain 15 henkilöä, jotta voimme pitää riittävät turvavälit. Osallistumismaksu on 60€ (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 50€).

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:
https://docs.google.com/forms/d/1Wh0GBA2FzyyY0InhdRjKCbT6uEh0tOR20SgKCo…

Ilmoittautuneille ja kurssimaksun maksaneille toimitetaan tunnukset helppokäyttöistä etäluentoa (Zoom) varten sekä saapumisohjeet kurssipaikalle.

Tervetuloa!

Päiväys
-
Osoite

Laitila
Kivijärventie
Kivijärvi
Suomi